Geile vrouwen mastuberen stiekem


geile vrouwen mastuberen stiekem

Toen, heel langzaam werd de pijn minder en voelde ik alleen nog maar het genot. Hij trok me geile toples vrouwen schrijlings op zijn schoot en zelf leidde ik de nog niet uitgeneukte pik in mijn uitgerekte scheur. We lagen aan de slootkant, ik spoelde mijn handen in het groezelige water schoon. Elke zondag als het mooi weer was nam Philip me mee. Hij trok verrast met dat been en keek me even later verwonderd aan. Philip nam de mand aan en zette die op de grond.

Maar dat was toch vrij moeilijk, de meeste knullen van zestien en ouder zagen in mij nog een neuken com kind en gingen niet op mijn avances. Ik las stiekem vieze boekjes, die ik bij tientallen vond op de slaapkamer van mijn oudere broer. Even vooraf, ik, Marjan 22 jaar, woon sinds ongeveer een jaar met mijn vriend Peter, 26 jaar, samen in een leuk huisje in een nieuwbouwwijk. Ik zwaaide terug en greep Philip in zijn kruis. Ik kon mezelf niet meer bedwingen, ik bracht mijn gezicht naar voren en sloot begerig mijn lippen om de dikzak. Na een poostje kwam ik weer op zijn wroetende vingers en riep: "Ik wil je!" Toen kwam hij. Ik vroeg niet beter en beleefde verschillende prachtige orgasmes. De aantrekkelijke man liet er geen gras over groeien en drukte een felle kus op mijn geopende mond. Hij legde mijn tietjes bloot en kuste de kleine rose tepeltjes. Drie avonden raakte hij me niet aan. Toch bood dat geen zekerheid en ik zat een week in angst tot ik ongesteld werd. Ik begon hitsig op mijn stoel te draaien en probeerde intussen zo onschuldig mogelijk te kijken.

Iets in mijn binnenste zei me dat ik hem dat niet kon aandoen. Neuk." Verschrikt liet hij me los. Toen pakte hij me stevig bij de schouders en keek me diep in de ogen. Het meisje zag me kijken en zwaaide naar.


Sitemap