Telefoon neuken


telefoon neuken

Tja, waar moet ik beginnen, ik zal me eerst maar eens aan jullie voorstellen. Ze gaan een leuk weekend tegemoet. En vorige week was het dan zover.

Maar wat ik enkele weken geleden mee heb gemaakt zal ik nooit vergeten. Even naar de seksshop. Ik laat alles wat ik in mijn. Ik verwacht dat hij behoorlijk boos zal zijn en mij dan op de een of andere manier wil straffen. Hij wil het zien!

Maar inmiddels was deze fantasie veranderd in een woeste droom die meestal terugkeerde op momenten dat ik hem niet verwachtte. Ze droeg ze een heel mooi shirt, laag uitgesneden en had. Het was heerlijk, maar het. We wonen heerlijk en hebben alles wel goed voor elkaar. Het heeft me altijd erg opgewonden om samen met een stel, alle drie van elkaar te genieten waarbij het seksspel vrouwgericht. Ik had sinds een tijdje een vriendin en de vakantietijd brak aan. Ze kan zich niet herinneren dat ze ooit. Ik heb een fantasie die ik graag met je wil delen, pak een drankje, lees mijn fantasie, blijf rustig en laat mij straks weten of jij jezelf kan vinden in mijn fantasie. Het was maandagochtend en haar kleine appartement lag bezaaid met kledingstukken die een spoor achterlieten van de woonkamer naar haar slaapkamer. Zal ik wel, of zal ik niet. Ja, hij stond er nu echt, op een sex datingsite. Haar forse tepels priemden brutaal door de dunne, zwarte stof.


Sitemap