Geile vrouw in sexbios


geile vrouw in sexbios

vol met hun sperma. Zonder aarzeling pakte ze de imposante vleesstaaf vast en zo had ze nu in iedere hand een stijve pik. Terwijl haar dikke memmen met stijve tepels uit haar jurkje hingen begon ze nu over mijn kruis te wrijven en omdat ik ook iets makkelijks had aangetrokken had ze mijn keiharde paal al snel vrijgemaakt en begon mij in een rustig tempo af te trekken. Zachtjes bewoog ik op en neer, en voelde zijn pik tussen mijn billen glijden. Ik voelde zijn kont strakker worden om mijn vinger totdat hij zijn pik uit mijn mond trok en zacht kreunend en rukkend tot een hoogtepunt kwam, ik deed mijn ogen dicht en voelde zijn warme zaad in mijn gezicht spuiten, snel deed ik mijn topje.

Op de dag zelf ben ik naar een sexshop gegaan en een sexpakje gekocht, echt een te sletterig pakje. Ze speelde het spelletje mee en zei dat ze graag een keer twee kerels afwisselend wilde pijpen en een derde paal in haar kutje wilde voelen terwijl ik zou toekijken. Even kort onze situatie: we zijn een paar va 35 (m) 37 (v) jaar, getrouwd en hebben alles op orde, maar de sexuele behoefte gaat verder. Toen er geen afwerend gebaar volgde liet hij zijn paal los en begon zachtjes de tieten van mijn vrouw te strelen waarbij hij telkens haar dikke tepels tussen duim en wijsvinger rolde.

Haar ogen spraken boekdelen en ik had goede hoop dat het een opwindend bezoekje zou worden. Ik zei haar dat ze zich maar moest uitleven, zij vertelde mij weer dat ik pas weer aan sex met oudere vrouwen haar mocht zitten als ze klaar was, niet eens kijken. Mij gaf ze totaal geen aandacht. Ze vroeg of ik boos was, maar ik antwoordde juist dat ik het stiekem erg geil vond maar dat ik ook erg jaloers was. Vanwege het slechte weer was het strandje geen optie maar ik bedacht dat ik ook naar de sexbios in mijn woonplaats kon gaan, ik ging hier soms naartoe in de koude maanden en het scheen dat er pas een nieuwe geopend was in mijn woonplaats. Ook zij begonnen nu met de uiers van mijn geile vrouwtje te spelen. Ik was inmiddels gewent aan haar gekreun en weer brulde ze het uit, keihard. Er waren zeker 15 man, erg druk. Ik moest kijken, ik moest het weten.


Sitemap