Mijn vrouw zien neuken


mijn vrouw zien neuken

genoten als mijn vrouw met andere mannen neukte. Dat was een prima voorspel. Ik heb hem toen verteld dat ik dat heel lief van hem vind. "Nou, nou!" zei ze enthousiast, "Jij hebt ook niet achteraan gestaan, toe ze die uitdeelden wijzend op mijn inmiddels stijve leuter. "O jeetje, jij bent wel heel erg geil met die grote pik riep ze enthousiast. "Vinger mij eens lekker!" riep ze, even mijn lul uit haar mond halend, "Ja, je doet het fantastisch! Laat je lekker verwennen, lieve Maritte, je hebt er recht. Dat vind ik dan weer extra spannend. Ze is nog wat terughoudend daarmee tot nu toe, af en toe wel eens een plagerige opmerking over en weer, maar veel verder dan dat komt het nog niet. Eenmaal onder de douche ging de badkamer deur open en glipte Anja naast me onder de douche en we hebben elkaar lekker ingesopt en kwamen als herboren er onder vandaan. En nu koffie riep ik en stond op en sloeg een handdoek om me middel en liep naar beneden.

Anton reactie Manu, Op 00:09, lieve Maritte, wat een heerlijke dag heb jij gehad. En dat miste zijn uitwerking niet en ik voelde een erectie opkomen, zeker toen ik door kreeg dat ze compleet naakt was onder dat jurkje. Hij gaat er over nadenken. En Zeker als het een vrouw zoals jij bent is zal ik daar absoluut geen moeite mee hebben, en ik zag een smile op haar gezicht komen en ze zoende me weer vol op de mond. Het moet zeer bevrijdend zijn. Tijdens de maaltijd vertelde Anja vrijuit over onze vrijpartij vanochtend en mijn vrouw keek me aan met z,n blik van zooooo. vroeg ze met een zachte stem.

Terwijl ik Anja zo lag te neuken vingerde zij zichzelf en mijn vrouw streelde nu mijn ballen en en kuste mijn kont. Ik schoot ik de lach snel makkelijk sex en zei, phoe he, elke nacht met twee vrouwen in bed dat trek ik niet hoor lachend. Maar nu leek die kamer totaal anders, nu ik daar met Evelien stond en een beetje onbeholpen om me heen keek. Manu XXX reactie Fireball, Op 00:49, ik denk dat Mariette nogal veel fantasie heeft. Vertel je nog eens zo'n leuke belevenis? Ze is na 4 jaar nog kwaad. Met een beetje schaamte bevestigde ik dat en voor ik er erg in had, legde ze een hand om mijn lul heen en zei: "Zal ik jou eens leren, hoe je meisjes moet verwennen? Ze straalde tijdens het vrijen en genoten van elkaar en zijn zeker nog een uur met elkaar in de weer geweest zonder klaar te komen.


Sitemap